Extra opties en informatie over onze webdesign pakketen

Basic modules

In je webdesign pakket kan je kiezen uit onze lijst van basic modules. Het maakt niet uit of je er 1 of allen nodig hebt. We adviseren je tevens welke modules je het best kan gebruiken om het optimale resultaat te behalen.

Basic contactformulier

Een contactformulier waarbij de bezoeker zijn contactgegevens kan invullen. Nadat de bezoeker op verzenden klikt ontvang jij een mail met daarin alle gegevens.

Security pack

Bescherm je site tegen hackers en malware. Deze module installeren we standaard op elke website die we maken.

Foto gallerij

Toon je websitebezoekers een galerij met foto's op jouw website. Wil je 3 of 20 foto's tonen? Geen probleem. Je kiest zelf welke foto's en in welk formaat je deze wil weergeven

Team presentatie

Laat je bezoekers zien wie er achter jouw bedrijf zit en met wie ze in contact kunnen treden.

Premium modules

In onze hogere pakketten kan je tevens kiezen voor onze premium modules. Deze bieden meer functionaliteit dan de basic modules. Je kiest er 1 of allemaal, het maakt niet uit! We adviseren je ook hierbij welke modules je het beste kan gebruiken op je website.

Premium contactformulier

Heb je meer functionaliteiten nodig zoals een contactformulier met meerdere stappen, of wil je in het formulier afstanden of kosten berekenen? Dit is mogelijk met deze module.

Meerdere talen

Geef je bezoeker de mogelijkheid om jouw site in meerdere talen te bekijken. Zeker nodig indien je publiek meerdere talen spreken. Let wel, dit is enkel de module, niet de vertaling van de teksten.

Mailing lijst

Laat bezoekers zich in schrijven op jouw mailinglijst. Zo blijf je nadien zonder probleem in contact om hun jouw nieuwtjes te bezorgen. Let wel, dit is enkel de module om de mail adressen toe te voegen aan jouw mailchimp lijst.

Klik hier voor meer informatie over onze mailing diensten

Fotoslider (bovenaan) de pagina

Geef bewegende beelden weer op je site. Al dan niet met tekst en of een knop erbij. Zorg voor wat leven in de brouwerij met deze module

Extra uitbreidingen

Behalve de bovenstaande modules kunnen we jou ook nog extra uitbreidingen aanbieden om jouw site nog functioneler te maken.

Deze uitbreidingen zijn steeds in overleg. Contacteer ons zodat we samen met jou de beste mogelijkheden kunnen bespreken.

Wat meer informatie

Zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization, afgekort: SEO) is het actief optimaliseren van een (mobiele) website door het verbeteren van interne en externe factoren (techniek, content, autoriteit) om het bezoek naar de (mobiele) website of app op relevante zoekwoorden (keywords of trefwoorden) vanuit zoekmachines te verhogen.

Zoekmachine-adverteren (SEA) is het inkopen van advertentieruimte boven en onder de natuurlijke zoekresultaten door in een veiling te bieden op zoektermen (keywords, zoekwoorden of trefwoorden) waarbij wordt afgerekend per klik (een afgeleverde bezoeker).

De belangrijkste eigenschap van zoekmachineadvertenties is dat ze zijn gekoppeld aan een zoekopdracht (intentie), en dus vrijwel altijd relevant zijn voor de zoekopdracht.

Een webpagina is een blad op je website waar tekst, foto’s of modules op staan. Hierop kunnen ook koppelingen ( links ) naar andere webpagina’s staan. Alles wat je op je scherm dus kan zien, ook met het scrollen van de muis is 1 pagina. De pagina kan dus groter zijn dan wat er op je beeldscherm past.